Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Naša popularna pevačica se bori za život: Sestra u očaju otkrila detalje (Foto)

Naša popularna pevačica nalazi se na intenzivnoj nezi nakon teške operacije. a prema rečima njene sestre, lekari joj se još uvek bore za život

indy.jpg
Instagram/indira aradinovic
Oglas

Edita Aradinović, objavila je danas da se njena sestra Indira, poznatija kao Indy, nalazi u bolnici zbog operacije slezine koju je imala, kao i da se i dalje plaši za njen život, jer se operacija zakomplikovala.

Pročitajte još: Najbolji prijatelj iz detinjstva predsednika Vučića: Brat Zorane Pavić preminuo od korona virusa

Pevačica je bila na operaciji želuca, ali je tom prilikom ustanovljeno da pevačica ima i druge probleme.

Pročitajte još: Oglasila se Milica Todorović nakon raskida sa Strugarom

 "Sledeći korak je operacija gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili bajpas.Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvek nije jela. Nije se naspavala. Niko joj ne garantuje kada će biti dobro. Niko ovo nije ni očekivao. Na sve to njeni histopatološki nalazi govore da je bila povreda pankreasa, ali ne hronična upala. Poželela sam da podelim sa vama jednu od situacija kroz koju prolazi jedna obična porodica.Ako ne morate nemojte ići “pod nož”.Raspitajte se dobro gde idete,kod koga i zašto. Hvala svima na podršci, savetima! Čuvajte se budite dobro!", stoji u opisu fotografije koju je Edita postavila na društvenoj mreži Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Da ne bih gubila vreme,odlucila sam da je odvedem u Urgentni centar,gde su je primili.Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen zivot tj da u potpunosti ozdravi. Razmatraju o jos jednoj operaciji,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lekove i terapiju izbori,jer je svaka operacija rizicna. Jos uvek nije jela. Nije se naspavala. Niko joj ne garantuje kada ce biti dobro. Niko ovo nije ni ocekivao. Na sve to njeni histopatoloski nalazi govore da je bila povreda pankreasa, ali ne hronicna upala. Pozelela sam da podelim sa vama jednu od situacija kroz koju prolazi jedna obicna porodica.Ako ne morate nemojte ici “pod noz”.Raspitajte se dobro gde idete,kod koga i zasto. Hvala svima na podrsci, savetima! Cuvajte se budite dobro!

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas