Oglas
· · Komentari: 0
TREPAVICE

Veštačke TREPAVICE izgledaju PRELEPO, ali traže negu kao VEVERICE

Veštačke trepavice će duže trajati ako radite ove tri stvari.

1597152667_Trepavice.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sa ekstenzijama trepavica ćete izgledati lepše i pogled će delovati romantičnije. Međutim, veštačke trepavice zahtevaju negu. Da bi trajale što duže mroate poštovati nekoliko "sitnica".

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Pročitajte još: Spavate sa MOKROM KOSOM i stalno VEŽETE REP? Ovo su najgore navike koje imate, tvrde frizeri

Postoje razni oblici trepavica: klasična nadogradnja, lutkarski izgled, ruski efekat, lisičji, veveričji rep i mnogi drugi, ali je nega posle stavljanja umetka ista za sve.

Oči ne smete kvastiti 24 časa!

Za početak, kada uradite ekstenzije ne smeteih kvasiti čitav dan. Dakle, kada stignete kući nema umivanja, odlaska u teretanu i pranja kose,a prilikom turširanja treba biti pažljiv da se oči ne pokvase.

Češljanje jednom dnevno

Pošto stavite nove trepavice ukoliko ne dobijete kupite četkicu kojom ćete ih češljati najmanje jednom dnevno. Ovo je veoma važan postupak jer su veštačke trepavice duže od prirodnih i mogu da se umrse. Neka vam to bude ritual - ujutru, posle spavanje, očešljajte ih i mirni ste.

Pročitajte još: Polomio se nov KARMIN! To nije tragedija, brzo po UPALJAČ! (VIDEO)

Ne mažite ih uljem

Mnoge dame greše što ove trepavice čiste uljem, a ono je veoma loše za lepak. Maskara vam sa novim dugačkim trepavicama neće trebati, ali ako je stavljate ne sme da bude na bazi ulja.

Ne perite ih sapunom

Postoje specijalni šamponi za veštačke trepavice, pa koristite njih umesto sapuna.

Pročitajte još: SUPER SAVETI: Evo kako da ruž ostane postojan i ispod zaštitne maske za lice

Štite ih od sunca

Trebale bi da traju najmanje dva meseca, ali leti trepavice brže otpadaju zbog sunca koje loše utiče na lepak. Zbog toga koristite sunčane naočare.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas