· · Komentari: 0
OTVORENO

Emina Jahović otvorila dušu: Tužna sam što moji sinovi moraju da čitaju neistine o meni

Pevačica konačno doputovala u Beograd

1599816754_emina_24032019_0005.jpg
Foto: Ataimages

Emina Jahović, pre nekoliko dana doputovala je u Srbiju i pred televizijskim kamerama otkrila sve o pisanju turskih medija da ima novog dečka.

Pročitajte još: DRUGA STRANA PRIČE: Nakon napada na Petra Strugara OGLASIO SE RADNIK KOJI je osumnjičen da mu je NANAEO POVREDE

- Turski mediji me stalno spajaju sa nekim. Ja na mesec i po imam novog partnera za kog ne znam i mnogo sam tužna zato što moje dete ima 12 godina, naučilo je da čita vesti i sve nas to potresa i ništa im nije jasno. Dosta ima problema, rekla sam da će imati prilike da me vide sa nekim pod ruku, nadam se da će to rešiti problem - rekla je Emina pred kamerama televizije Pink.

Podsetimo, poznata pevačica razvela se od Mustafe Sandala 2018. godine. Prošle godine, uplovila je u kratku romansu sa  turskim biznimsenom Sadetinom Saranom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All face #yaeminabeauty , All mind, New mind... 🔌

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Nakon raskida, pevačica je odlučila da se isključivo posveti svojim sinovima i poslu, a o novoj ljubavi ne razmišlja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.