Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

EMOCIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Ko je dečko koji je sinoć rasplakao i naježio Srbiju? (FOTO)

Sinoć se u muzičkom takmičenju "Zvezde granda" na sceni desila magija, zahvaljujući jednom dečku.

1609661534_Isak-Sabanovic.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / isakciksy
Oglas

Kroz ovo takmičenje prošli su brojni talenovani mladi ljudi. Neki su iskoristili svoje šanse, neki i dalje to pokušavaju, dok su neki zasijali u jednom trenutku i onda nestali sa ove muzičke scene.

Pročitajte još: "Čuvajte se dragi, dobri ljudi, volite, radujte..." Dženan Lončarević čitaocima Novosti poželeo NAJLEPŠE ŽELJE

Ali ono što se sinoć dogodilo na pozornici ostavilo je sve bez teksta i u suzama.

Fantastičan duel između Hanada Džehverovića i Isaka Šabanovića, pokazao je neverovatne muzičke sposobnosti ovih mladih momaka, kao i snagu prijateljstva i uzajamnu podršku.

Kada je na scenu izašao Isak Šabanović iz Bijelog Polja, svojom pojavom odmah je izazvao simpatije publike i žirija. Pustio je svoj raskošni glas i zapevao prvu pesmu "Stipu Gatibo", koju izvodi Mladen Vojičić Tifa, i bilo je jasno da je nova zvezde na muzičkoj sceni rođena.

Pročitajte još: "Da me poštenje i osmeh i dalje vode kroz život": Želja je glumca Zorana Pajića, a evo šta je poželeo svim čitaocima Novosti

Posle prvog stiha, Isak je dobio 5 glasova od strane žirija i podigao sve na noge.

Pored specifične boje glasa, unikatnih scenskih pokreta, najveću magiju preneo je energijom koju je nesebično delio svima prisutnima, a ni suze nisu mogle da izostanu. 

Drugom pesmom, od Željka Bebeka "Oprosti mi što te volim", potvrdio je svoju veličinu, umeće i talenat. 

Da je jedan od najboljih pevača koji su se pojavili na ovoj sceni, svedoče i kometnari žirija. Marija Šerifović mu je obećala duet, Jelenu Karleušu je rasplakao, a Dragan Stojković Bosanac mu se poklonio.

Pročitajte još: Saša Kovačević u novogodišnjem intervjuu za Magazin novosti: O karijeri, devojci Zorani i željama

Emocija koju Isak prenosi kroz svoju muziku je posebna i magična, a kada na sve to dodate i šmekerski pogled i stav, onda je jasno da je zvezda rođena.

Rok scena u budućnosti neće imati brige i verujemo da će se vratiti na velika vrata, zahvaljujući ovakvim ljudima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas