Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Podržavaju Megan Markl? Englezi masovno ćerkama daju ime LILI, dok je Arčija pobedio MUHAMED

Megan Markl i princ Hari su otišli u SAD zbog privatnosti, a sve vreme su u javnosti!

1623829260_MeganandHary.PNG
Foto: Instagram/ screenshot meghandharry
Oglas

Da li Englezi podržavaju Megan Markl ili ne - nije poznato, ali je činjenica da su mnogi odlučili da devojčicama rođenim ovog juna daju ime Lilibet! Nažalost, Arčijevo ime nikada nije dospelo na listu prvih 10. Mnogi smatraju da dajući ime Lili, Englezi podržavaju kraljicu Elizabetu, jer je to njen nadimak.

Nažalost, uprkos tome, strasti se između Saseksa i kraljevske porodice ne smiruju.

Pročitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Lili treća po popularnosti
Najpopualrnija ženska imena u Velikoj Britaniji ove godine su Olivija, Sofija i Amelija, a Lili se u junu pojavila na prvom mestu!

Uprkos tome što su 2020. godine tvrdili da kraljevsku porodicu napuštaju zato što žele malo privatnosti za sebe i malog Arčija, Megan Markl i princ Hari u poslednje vreme nisu radili ništa drugo osim što su jurili publicitet! Kraljevska kuća je ljuta, tvrdi dobar poznavalac prilika.

Megan i Hari ne "silaze" sa medija

Diki Arbiter, bivši portparol engleske kraljice Elizabete, tvrdi da Megan Markl i princ Hari u poslednjih godinu dana svu energiju ulažu u publicitet.

Muhamed pa Arči
Najpopularnije muško ime u Britaniji je Muhamed, dok se Arči nalazi na 12. mestu.
Hteli su mir, a stalno zovu novinare i daju infomacije

- Sve vreme pokušavaju da budu prisutni u javnosti, pred očima ljudi, uprkos tome što su tvrdili da odlaze iz Londona jer su željni mira. Zaista je vreme da malo zaćute - kaže Arbiter.

Rat sa kraljevskom kućom traje godinu dana

Poslednjih godinu dana traje senzacionalistički rat između kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Poslednji povod je rođenje male Lilibet Diane.

Proitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Princ Hari uzima 5 meseci odsustva zbog bebe, ali da li će ćutati pet meseci?

- Sada pričaju da je princ Hari uzeti odsustvo od pet meseci kako bi brinuo o bebi, ali ako je to tačno trebao bi da ćuti tih pet meseci, a ne da daje informacije medijima. Ukratko, mislim da je vreme da malo zaćute - smatra Arbiter.

Princ Hari tužio BBC

Princ Harij je nedavno tužio BBC jer su napisali da nije tražio dozvolu kraljice Elizabete da ćerki da ime Lilibet, što je kraljičin tajni nadimak koji nesme da koristi ni princ Čarls.

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Izvor iz kraljevske kuće je na ovoj televiziji izjavio da Saseksi nikada nisu pitali kraljicu Elizabetu za dozvolu za ime Lilibet, već su joj samo saopštili da će se mala tako zvati. Princ Hari tvrdi da je njegova baka prva saznala da je Lilibet rođena i da nije delovala blagonaklono ne bi bebi dali to ime.

Svi izvori navode da je Bekingemska palata bila šokirana imenom bebe. Oni su doznali za rođenje bebe u 17 časova popodne, a sat i po kasnije i ostatak sveta!

Pročitajte još: VIKTORIJA BEKAM predstavila haljinu koju ćemo nositi tokom leta: Već je volimo (FOTO)

Anđela Levin je izjavila da smatra da je nevaspitano dati kraljičin privatni nadimak bebi i na taj način je ceo svet čuo za njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas