· · Komentari: 0
lepo

Eva Longoria spojila tri trenda u jednom: Stil koji možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

Glumica Eva Longoria oduševila je novom klasičnom kombinacijom.

1632207164_Depositphotos_117482240_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Glumica Eva Longoria najpoznatija je po ulozi u "Očajnim domaćicama" gde je glumila prelepu Gabrijel. Deset godina kasnije Eva može da se pohvali time da se uopšte nije promenila.

Na Instagramu često deli fotografije iz privatnog života, a obraduje nas i interesantnim odevnim kombiancijama. Glumica je naklonjena klasičnim komadima odeće, a sada je ponela komplet boje kajsije.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek u romantičnoj šetnji: Nakon glamuroznih toaleta sada u urbanom i udobnom (FOTO)

Eva se odlučila za sve najnovije trendove. Široke pantalone, duži sako i komplet u jednoj boji. Najsvetlija narandžasta bila je tokom celog leta vodeća boja, a možemo da je iskoristimo i za još malo lepih dana koji su pred nama. Dugačke pantalone ravnog kroja od kad su se vratile osvojile su žene širom sveta, a Eva je takođe njihov veliki fan.

Pozirala je sa šoljicom kafe u kući spremna da "zakorači u dan".

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za sledeću kombinaciju, izbor Eve Longorie bi moga da posluži kao uzor.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.