Oglas
· · Komentari: 0
TOP FORMA

Eva Longorija u nikad boljem izdanju, a fanovima je otkrila koja aktivnost je najzasluženija za skidanje kalorija

Jedna od očajnih domaćica je svoj izgled dovela do savršenstva.

1615897507_fafa.png
Foto: Printscreen / Instagram / evalongoria
Oglas

Glumica Eva Longorija je 2018. godine postala majka po prvi put, a liniju je dovela do savršenstva uz pomoć izbalansirane ishrane i redovnih treninga. Ona je u ovome bila odlučna i rešena, te se vratila na devojački izgled, i sada izgleda u odličnoj formi. Međutim, za to je uložila mnogo, mnogo napora.

Pročitaje još: Važe za NAJELEGANTNIJI PAR današnjice uprkos činjenici da nisu SKLADNI ni u visini ni u godinama (FOTO)

Eva Longorija ne može da miruje, te je uvek u potrazi za novim izazovima u obliku treninga uz pomoć koji održava top formu. Ona je na Instagram profilu objavila snimak na koje vežba sa trenerom, skačući na trambolini.

- Ne mogu da živim bez tramboline - napisala je uz kratak isečak sa zabavnog treninga koji očigledno topi kalorije kao od šale.

Pročitajte još: Kejt Midlton najavila PROLEĆNE TRENDOVE i oduševila sve: Spremite se, ovu boju će svi tražiti (FOTO)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas