· · Komentari: 0
stil

Eva Longorija objasnila kako se nosi CRVENI BIKINI: Ponela jedan od najpopularnijih modela leta (FOTO)

Eva Longoria dala nam je inspiraciju za model kupaćeg koji ćemo tražiti.

1620651678_cfda8055ad8f4fb3c9408bf56108e1d090e095e9.jpg
Foto: Epa

Prelepu Evu Longoriju svi dobro pamtimo iz serije "Očajne domaćice" i uloge Gabrijel Solis. Serija se pre 10 godina završila, a glumica i u 5. deceniji izgleda očaravajuće.

Ostvarila se i u ulozi majke, a sa pratiocima na Instagramu često deli fotografije iz privatnog života.

Omiljena boja simpatične Gabrijel bila je crvena, a to potvrđuje i Eva.

Pročitajte još: Preslatka trudnica: Odevni komad Megan Makrl postao je već MODNI HIT ovog proleća (FOTO)

Objavila je fotografiju u bikiniju čija crvena boja na njenom preplanulom telu stoji kao salivena.

- Čak i 20 godina kasnije ona još uvek zna da je crvena njena boja - napisala je Eva Longorija uz novu fotografiju.

Pročitajte još: KOMBINACIJA TEGET I BEŽ za prolećnu šetnju gradom: Sofija Milošević daje odličnu ideju (FOTO)

Za ovo leto bira asimetrični gornji deo sa jednom naramenicom i ukrasnim zlatnim krugom. Donji deo je klasičan model na vezvanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.