Oglas
· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Evo kako da znate da li je ŽENA USAMLJENA na osnovu njenog FACEBOOK i INSTAGRAM profila!

Profili na društvenim mrežama mogu otkriti mnogo toga o njenim korisnicima, pre svega o njihovim karakteristikama i emotivnim stanjima

1596274329_zena-na-mrezama.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Svi imamo barem jednog ženskog prijatelja na Facebook i Instagram nalogu, koji neprestano objavljuje svoje svakodevne aktivnsti, otkrivajući o sebi više od bilo koje druge osobe koju poznajete. E, pa ako ste dobri sa tom osobom, pozovite je češće na kafu jer je ona - vrlo, vrlo usamljena.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Ove osobe morate češće zvati na kafu i biti u njenom društvu jer je toga željna

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Istraživači sa australskog Univerziteta Charles Stuart analizirali su Facebook i Instagram profile stotina žena i uspoređivali ih sa testovima ličnosti koje su ispunjavale, i pokazalo se da je takva aktivnost na društvenim mrežama direktno povezana sa usamljenošću.

Pročitajte još: NE NASEDAJTE! Napravite sami NEOPHODAN deo za MOBILNI (VIDEO)

Usamljene žene tako otkrivaju šta vole da čitaju, gledaju, slušaju ili jedu, ali uz to neretko i svoju adresu stanovanja.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Takvo ponašanje mogu uzrokovati i same društvene mreže. Nekoliko istraživanja pokazala su da društvene mreže mogu ljude deprimirati i učiniti nesrećnim ako na njoj provode previše vremena prateći profile uspešnijih od sebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas