Oglas
· · Komentari: 0
TEORIJA ZAVERE

Farmaceut namerno uništio 500 doza vakcina protiv virusa korona, a njegov razlog je više nego ozbiljan

Medicinski radnik je uhapšen zbog sumnje da je ugrozio bezbednost, falsifikovao recepte i naneo ogromnu štetu koja se procenjuje na hiljade dolara.

1609862008_farmaceut.png
Foto: Printskrin / jutjub / WISN 12 News
Oglas

Bolnički farmaceut uništio je oko 500 doza kovid vakcine jer je verovao da će injekcije mutirati DNK pacijenata i naštetiti im. 

 Za Stivena Brandenburga (46) takođe se govori da je samoproglašeni teoretičar zavere sa primedbama na preduzeće "Moderna" koja isporučuje vakcine u bolnici "Aurora Health" u Graftonu, Mirusi, gde je radio.

Pročitajte još: Sutra slavimo BADNJI DAN! Domaćini, vodite računa kako sečete badnjak, a evo koje još OBIČAJE morate ispoštovati

Tužilac Adam Gerol rekao je u ponedeljak na virtuelnom ročištu: „Stvorio je uverenje da vakcine nisu sigurne“ Rečeno je da se Brandenburg muči i oko razvoda od svoje žene sa kojom je oko 8 godina u braku, i navodno ju je posetio 6. decembra da bi je upozorio da se svet "ruši". Rekao joj je da vlada planira sajber napade, kao i isključenja američke elektroenergetske mreže. Brandenburg je takođe optužen za nošenje pištolja u toku rada u nedeljama pre navodne krađe vakcina 24. i 25. decembra.

Pročitajte još: Vernici, danas kreću pripreme za BOŽIĆ! Evo kako se TUCINDAN ustalio u HRIŠĆANSTVU

U međuvremenu, na saslušanju u ponedeljak, rečeno je da 57 bočica sa vakcinom koje je Brandenburg navodno ostavio iz frižidera, mora biti testirano kako bi se osiguralo da su zaista uništene.

Vakcina kompanije "Moderna" ima rok za korišćenje od 12 sati nakon što se izvadi iz frižidera.

Brandenburg, otac dvoje male dece, optužen je da je vadio bočice iz frižidera i držao ih više od 12 sati van. 

Advokati "Aurore Health" prvobitno su verovali da je incident bio slučajan, ali su kasnije otkrili da je Brandenburg namerno pokušao da uništi vakcine.

Pročitajte još: PRVI PUT U ISTORIJI KVIZA "POTERA": Tragač ustao i APLAUDIRAO igračima koji su osvojili neverovatnu sumu

Brandenburg, koji je otpušten sa posla, suočava se sa optužbama koje uključuju imovinsku štetu i nepromišljeno ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas