· · Komentari: 0
enterijer

FENG SHUI saveti za postavljanje kreveta u SPAVAĆOJ SOBI

Prema feng shui disciplini krevet je veoma važan deo stana.

1629281799_Depositphotos_202559814_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Smatra se da kada spavamo, u pasivnom smo stanju i zato prihvatamo mnogo vibracija oko nas.

Krevet prema feng šuiju

Položaj kreveta

Jedan od glavnih principa feng šuija naziva se komandna pozicija. Idelno mesto bi bilo ono gde vidimo vrata spavaće sobe, a da niste direktno u liniji sa vratima. Obično je to dijagonalno od vrata.

Pročitajte još: Za najprijatniju dnevnu sobu: Pravila koja možemo odmah da ispoštujemo

Uzglavlje

Uzglavlje je važno prema staroj kineskoj disciplini. Preporučuje se čvrsto uzglavlje koje je čvrsto pričvršćeno za okvir kreveta. Najbolji oblici su pravougaoni, kvadratni ili zakrivljeni. Ako je moguće, rupe na uzglavljima, piše The Spruce.

Šta je ispod kreveta

Za najbolji feng šui, vazduh i energija treba lako struje oko i ispod vas dok ste u krevetu. Jedno od područja na koje često zaboravljamo je ono ispod kreveta. Izbegavajte čuvanje knjiga, kofera ili cipela ispod kreveta. Najbolje je da bude prazno.

Pročitajte još: Umesto bele kuhinje izaberite kombinaciju dve elegantne boje: Moderan enterijer za 2021. godinu (FOTO)

Posteljina

Najbolja opcija je da uvek imate organske materijale oko sebe dok spavate. Što se tiče boja, zemljani tonovi, kao što su braon, neutralne i bež umirujuće su, što oh čini idealnim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.