· · Komentari: 0
MODA

PET pravila kako da nosite NEON boje, a da ne budete SMEŠNI

Leto je period fluoroscentnih stvari

Depositphotos_25548765_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Leto sa sobom donosi lepo vreme i lepo raspoloženje. U trendu su šarene stvari, vesele boje, ali i fluorescentne. Neon boje će uvek biti u modi, a mi vam otkrivamo pet pravila kako ih možete kombinovati.

Pročitajte još: PET frizura koje možete da napravite SAME za NEKOLIKO minuta

Foto: Depozit

Ne preterujte

Nemojte se bojati da nosite fluorescentno u kombinaciji sa drugim bojama, ali nemojte preterivati. Malo neon boje će biti dovoljno da privučete pažnju i ostavite utisak.

Modni dodaci 

Modni dodaci takođe su odličan izbor pomoću kojeg u svakodnevne kombinacije možete uvrstiti neonske boje, a da pritom ne izgledaju prenapadno. Oni su najbrži i najjednostavniji način da eksperimentišete s trendom.

Pročitajte još: DEZEN koji će vladati ovog leta nosiće se od GLAVE do pete

Pazite na ten kože i boju kose

Izaberite neon nijansu koja vam se najviše dopada i koja najviše odgovara vašem tonu kože i boji kose. Na primer, ako vam je lice bledo, tada žuta i narandžasta neće izgledati dobro na vama. Umesto toga, uzmite svetlije boje poput ružičaste ili plave. Neonsko plava izgleda dobro ukoliko imate plave oči, a žuta i narandžasta odlično ističu tamnu kosu.

Foto: Depozit

Gde nositi

Ne biste trebali nositi jarke neon boje u kancelariji, na intervju ili tokom bilo kojih drugih poslovnih aktivnosti. Ipak, ne oklevajte da nosite neonske boje za neformalne prilike. Za bilo koji drugi događaj koji zahteva visoku modu, neon boje svakako mogu da istaknu vaš stil! Ne zaboravite na plažu, na njoj se najlakše nosi!

Pročitajte još: Pijete kafu svaki dan? Evo kako da iskoristite talog u svrhu vaše lepote (VIDEO)

Crno-bela kombinacija 

Nećete pogrešiti ukoliko kombinujete neon boju sa crno-belom kombinacijom. Ona je uvek moderna bilo da se radi o prugama ili tufnama, a savršeno se nosi i uz neonske odevne komade. Obucite, na primer, crno-beli top na pruge uz neon žutu boju, ili uz crno-belu haljinu ponesite neon torbicu i cipele u istoj boji.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.