Oglas
· · Komentari: 0
UMETNOST

Ovaj čovek pravi PEJZAŽE koristeći samo LJUDSKA TELA, a rezultat izgleda VELIČANSTVENO (FOTO)

Impresivne iluzije!

1600513894_mmm.jpg
Foto: Printskrin / Facebook / Carl Warner - Official
Oglas

Karl Varner sebe smatra „fotografskim ilustratorom“, onim koji nešto stvara iz ničega ili transformiše jednu stvar u drugu, umesto da to jednostavno uhvati. 

A ako želite da saznate šta to znači, ne tražite dalje od njegove serije pod nazivom "Bodyscapes".

Kroz inventivnu i preciznu kompoziciju i osvetljenje, Varner je izvajao monumentalne pejzaže od dobro izgrađenog mišićavog tela. Tačno, dok se čini da je većina scena sastavljena od nekoliko modela, sve su zapravo oblikovane od jedne osobe, a slike su mukotrpno spojene iz više kadrova.

Laktovi i kolena postali su planine, leđa i vrat su se pretvorili u doline, a iluzije su zaista impresivne. Nastavite da se krećete i pogledajte ih sami.

Pustinja usnulih ljudi

Pročitajte još: SREĆA traje kratko, drugo osećanje je PRAVA STVAR

Dolina ležeće žene 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valley of the Reclining Woman

Objava koju deli Carl Warner Foodscapes (@carlwarnerofficial) dana

Varner je skicirao kompozicije pre svakog fotografisanja, ali kada je uzeo kameru, video je i druge poze, pa je nove oblike ugradio i u seriju. Snimio je ove neočekivane elemente kako bi se uklopio u njegovu novu viziju, često koristeći opremu za osvetljenje volframa i blica da bi istaknuo konture. Fotograf je pokušao da rekreira prirodnu sunčevu svetlost u studiju, što je moralo da pojača osećaj realizma u pejzažima.

Pročitajte još: PLAVA KOSA kod žena pojavila se zbog NESTAŠICE MUŠKARACA, a muškarci danas vole malo drugačije boje

Tvin Piks

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twin Peaks ⛰ #BodyScapes #CarlWarner

Objava koju deli Carl Warner Foodscapes (@carlwarnerofficial) dana

Spavač 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Sleeper #BodyScapes #CarlWarner

Objava koju deli Carl Warner Foodscapes (@carlwarnerofficial) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas