Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Frano Lasić u neverici zbog smrti Mire Furlan: "Bila je hrabra!Trebala je tek sad da uživa"

Glumica je preminula u 65. godini

1611327219_frano.png
Foto: YouTube printscreen /TV K1
Oglas
Mira Furlan, bila je jedna od naših najvećih glumačkih diva. Pored svoje lepote, plenila je harizmom i dobroćudnošću.
 
 
Glumac i pevač Frano Lasić, veoma je tužan zbog njene smrti i smatra, da je njeno tek bilo sada da uživa.
- Mnogo me je pogodila vest o Mirinoj smrti, šokirao sam se. Viđali smo se i družili u Dubrovniku. Suvišno je govoriti o svim izvrsnim ulogama koje je imala i o tome koliki je trag ostavila. Tužan sam, jer imam utisak da bi tek sada trebalo da uživa u životu - kazao je Lasić u emisiji „Kec na jedanaest“. Kako je rekao, mnogi su je optuživali i osuđivali, iz političkih razloga. 
 
 
- Bila je hrabra i nije dozvolila da je blate i da na nju bacaju kamenje. Ona je digla svoj glas i ostala je tome dosledna do poslednjeg dana. Sa suprugom je otišla u Ameriku i tamo pronašla mir i ostvarila značajne uloge, a onda nam se ponovo, na radost mnogih, vratila. Znate, najlakše je biti ravnodušan, jer to ne boli, a ona je bila hrabra. 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas