Oglas
· · Komentari: 0
TERENCI

Giganti najavili da 2022. stiže čudo iz Inglštata: Ovo će biti jedan od najudobnijih i najbržih električnih automobila

Audi i Porsche rade na razvoju novog vozila Premium Platform Electric, a jedan od prvih Audi modela biće Q6 E-tron SUV.

1616065829_Audi.PNG
Foto: Youtube/ screenshot MV Auto
Oglas

CEO Audija Markus Desman je potvrdio da naredne godine treba očekivati novi model Q4 E-tron koji će biti modelovan model MLB SUV. Na njemu se radi u Inglšati, gde Audi, takođe, gradi proizvodnju električnih baterija koje će moći da zadovolje potrebe ovih vozila.

Pročitajte još: Krađa automobila bez obijanja brave, a prolaznici nikada ništa ne posumnjaju!

Audi i Porsche su objavili da će ovo vozilo biti "sestra" električnog auta "Porsche Macan". Nova audijeva lepotice dobiće i šminku "Porsche's Taycan". Ipak, dogovoreno je da novi "Porsche" stigne nekoliko meseci pre "Audija". Zanimljivo je da ova dva modela neće nimalo ličiti u dizajnu.

Vozilo će biti vrhunac luksuza.

Sa jednom baterijom vozilo će prelaziti 490 kilometara!

Model Q5 je bio jedan od najprodavanijih "Audi" fabrike, a ovaj proizvođač je sa ovim vizilom počeo da se bavi ekološkom proizvodnjom. Sada se mnogi pitaju da li će do 2024. godine bitinove, unapređene generacije Q5 ili će je kompletno biti zamenjena novim Q6 E-tron. 

Pročitajte još: Lako se parkira i radi na struju: Vozilo osmišljeno za tinejdžere? (FOTO)

Platforma PPE ima punjenje 800V i sa baterijom će moći da razvije brzinu do  350kW. Sa jednom baterijom vozila će prelaziti 490 kilometara!

Model Q6 E-tron biće jedan od najudobnijih i najbržih električnih automobila. Ujedno viće funkcionalan što nije bila odlika električnih vozila.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas