Oglas
· · Komentari: 1
PARALIJA

Grčki konobari dobili NAREĐENJE: Čim dođe SRPSKI TURISTA odmah mu donesi OVO i ČASTI GA (VIDEO)

Sladoled košta 1,5, a giros 2 evra, a grčki domaćini dočekuju srpske turiste raširenih ruku.

1592823943_ParalijaBoki1.jpg
Foto: B. Stefanović
Oglas

Sunce sija, ležaljke su razmaknute najmanje dva metara jedna od druge, prodavci spremaju radnje i svi kafići rade - Paralija je spremna dočekala srpske turiste.

Pročitajte još: Molim vas da ovo rešite HITNO! Stigla PRVA ŽALBA naših turista Grcima!

Omiljeno srpsko letovalište na severu Egeja ima lepu plažu na kojoj može da se vidi kako poneki turista nosi masku.

Turista u crnom kupaćem uklopio je crnu masku Video: B. Stefanović

- Sve je spremno i svakog dana ima sve više srpskih turista u Paraliji, a što je najvažnije cene su vanpansionske iako je uveliko počela sezona - kaže Bojan Stefanović Amos.

Konobar Nikos Foto: B. Stefanović
Gazde časte srpske turiste flašom vode.

Boki Amos je jutros stigao u Paraliju, na bugarsko-grčkoj granici ga nisu zadržavali i nije testiran. Kaže da ga je najviše obradovao konobar Nikos. On je dobio naređenje od gazde da, čim se pojavi srpski turista, odmah mu donese i časti ga flašom vode.

Konobari nose rukavice i maske.

Za razliku od turista konobari, pa tako i Nikos nose maske i rukavice. To je naređenje lokalnih vlasti.

Giros dva evra
Vanpansionska potrošnja jeftinija nego lane.

Cene vanpansionske potrošnje su, zaista, odlične. Sladoled u kornetu može da se kupi za 1,5 evra. Omiljeno jelo srpskih turista je giros, a sa caciki salatom košta dva evra. Ukoliko se poruči i sok košta manje od tri evra.

Pročitaje još: Hoće li se ponoviti GRČKI SCENARIO? Srpski turisti PRVI stranci u Turskoj! (FOTO/VIDEO)

- Decenijama dolazim u Grčku i mogu da kažem da se  domaćini raduju srpskim turistima više nego ikada i najbolje će proći oni koji dođu pre nego što počne gužva i svi navale na Egejsko more - zaključuje Stefanović.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas