Oglas
· · Komentari: 0
GLUMAČKA VELIČINA

Glumac VLASTA VELISAVLJEVIĆ hitno hospitalizovan zbog KORONA VIRUSA!

Slavni srpski glumac danas je prebačen u bolnicu zbog komplikacija sa korona virusom

1616096250_buba_u_uhu_kzn_05022016_015.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Veliki glumac srpske kinematografije, čuveni Vlasta Velisavljević pozitivan je na korona virus i trenutno se nalazi u bolnici. Ovaj glumac, koji ima punih 94 godine života, tokom prethodne godine bio je u samoizolaciji i nije se mnogo izlagao većim skupljanjima.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Kako prenose mediji, glumac se trenutno nalazi u bolnici i u teškom je stanju. Lekari daju sve od sebe da se Velisavljević oporavi.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom - rekao je nedavno glumac povodom teške situacije u celom svetu zbog pandemije korona virusa.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas