· · Komentari: 0
STRAŠNO

Glumica iz Hari Potera otvoreno progovorila o silovanju sa 13 godina

Glumica otvoreno progovorila o traumi koju je preživela kao dete

1598603861_dzesi-kejv.jpg
Foto: YouTube printscreen /Jessie Cave

Džesi Kejv, 33-godišnja glumica koja je javnosti postala poznata ulogom Lavander Broun u filmu Hati Poter, otvoreno je progovorila o silovanju koje je preživela sa samo 13 godina.

Pročitajte još: Nakon javne objave da je moćnik iz filmske industrije silovao, SRPSKA glumica otkrila detalje razgovora (VIDEO)

Kako je ispričala, silovao je teniski trener: - Mislim da je silovanje s 13 godine poprilično loše. Pogotovo ako je reč o teniskom treneru, kome sam verovala. U mojim očima, on je bio "uzor moći". Bila sam "fit" i spretna s teniskom loptom. Ipak, iskoristio me, zbog čega je otišao u zatvor -  rekla je glumica koja se sada nalazi u šestom mesecu trudnoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just realised I’m gonna have to give birth again.

A post shared by JeSsIe CaVE (@jessiecave) on

- Silovanje koje mi se dogodilo, potpuno je obiležilo moju adolescenciju i rane dvadesete, još se oporavljam i smatram da moje seksualno odrastanje nije bilo isto kao i tuđe-, priznala je glumica koja se na sve ne osvrće s prezirom.

Pročitajte još: GRETA GARBO, najpoznatija glumica STAROG HOLIVUDA: Odrastala je u SIROMAŠTVU, a o njenom ŽIVOTU se i danas govori

- Mislim da još na sopstvenoj koži osećam posledice toga, ali 18 godina kasnije, što više vremena prolazi, možda zvuči grozno, ali - sretna sam, srećna sam što me to silovanje nije uništiil -  zaključuje glumica koja sa suprugom Alfiejm Brounom, s kojim ima šestogodišnjeg Donije i četverogodišnju Margot, očekuje treće dete.

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.