· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Glumica JELENA GAVRILOVIĆ je kraljica stila: PREKRŠILA osnovna modna pravila (FOTO)

Popularna glumica prisustvovala je juče otvaranju jednog frizerskog salona u srcu Beograda

1622584429_Jelena-gavrilovic-2.jpg
Foto: Ataimages

Popularnu srpsku glumicu Jelenu Gavrilović, koja je publiku osvojila neverovatnim darom za glumu i muziku, slobodno možemo označiti i kao ikonu stila u Srbiji. Osim što vodi računa o svom savršenom izgledu, izvajanom telu i zavidnoj visini poput manekenke, ova glumica ima istančan ukus za modu i nepogrešiva je u odabiru savršenih kombinacija.

Pročitajte još: Ana Ivanović u NAJPOPULARNIJOJ HALJINI za letnje večeri: Kombinacija bordo i crne izgleda sjajno (FOTO)


Foto: Ataimages

Koliko je njen smisao i talenat za modu istančan govore i poslednje fotografije sa otvaranja jednom frizerskog salona u Beogradu, gde je Jelena Gavrilović ponela modnu kombinaciju koja krši jedno osnovno pravilo modnih stručnjaka - nikako ne kombinovati nekoliko nijansi iste boje. Ipak, Gavrilovićeva je to pravilo prekršila i ponela stajling na kojoj bi joj zavidele i najveće svetske zvezde. 

Pročitajte još: Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel! (VIDEO)


​Foto: Ataimages

Jelena se opredelila za bež nijansu i savršeno uklopila usku haljinu sa širokom jaknom i svetlim kožnim čizmama.

Pročitajte još: Ana Ivanović otvoreno o braku sa Bastijanom Švajnštajgerom: "Nije idealno"

Inače, Jelena Gavrilović debitantsku glumačku ulogu imala je u filmu "Na lepom plavom Dunavu" reditelja Darka Bajića, za koju je dobila nagradu na festivalu Filmski susreti u Nišu. Prepoznatljiva je po jednoj od glavnih uloga u filmu "Srpski film" reditelja Srđana Spasojevića. Pozajmila je glas Elsi u srpskoj sinhronizaciji popularnog Diznijevog animiranog filma "Zaleđeno kraljevstvo" iz 2013. godine, a njena izvedba pesme "Sad je kraj" iz istog filma je jedna od 25 svetski najboljih pesama iz Diznijevih serijala.


​Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.