Oglas
· · Komentari: 0
glumci

"Gospodin..." Izjava Dženifer Aniston o Bredu Pitu zaintrigirala je mnoge (VIDEO)

Dženifer Aniston i ostali prijatelji ovih dana su u centru pažnje.

1622293117_Depositphotos_108029034_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kako je ovih dana sve u znaku premijere specijala serije "Prjatelji": The One Where They Get Back Together, glavni glumci gostuju u emisijama i govore na ovu temu. U jednom od intervjua, Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou osvrnule su se na ono što smo gledali nekada. Jedan detalj ovog ženskog druženja posebno je zapao za oko. O čemu je reč, pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: Hajdi Klum objavila fotografiju sa ĆERKOM: Iako joj je tek 16, lepotica ZASENILA slavnu majku (FOTO/VIDEO)

Kada se povela tema omiljenih gostujućih glumaca u svim sezonama, reakcije ove tri dame bile su interesantne. Ipak, Dženifer Aniston odnela je pobedu, jer je uz neobičnu gestikulaciju imenovala Breda Pita. Podsećanja radi, ovaj holivudski zavodnik i njen nekadašnji partner pojavio se u 9. epizodi 8. sezone, pod nazivom The One with the Rumor, kao Rosov drug iz srednje škole. Scene su snimljene u Monikinom stanu, povodom Dana zahvalnosti. Iako je kao školarac ovaj gost bio predmet podsmevanja zbog punije građe, Rejčel se pravi da ga ne poznaje. Međutim, upravo je ona umela da bude zločesta prema Vilu, služeći se popularnošću koju je uživala u školi. Kako je epizoda protekla u šaljivom tonu, gledaocima se jako dopala, a uz to i činjenica da su glumci privatno bili par. Ne treba zaboraviti ni ono što se kasnije dešavalo.

Pročitajte još: Ovo niste znali o Rejčel i Rosu: Otkrivena dugo čuvana tajna iz serije PRIJATELJI (VIDEO)

Nakon postavljenog pitanja, sve tri glumice su entuzijastično izgovarale imena kolega koji su upotpunili šou, a Dženifer Aniston je u jednom trenutku nakon trljanja nosa izgovorila: „Gospodin Pit je bio sjajan”. Zatim je gotovo mirno nastavila nabrajanje, kao da Bred nije posebno ime za fanove. Ali, pogledajte kako je to izgledalo, tako što ćete obratiti pažnju na minutažu 3:50. Simpatično, zar ne?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas