Oglas
· · Komentari: 0
Autonomno

Grupa "FCA" sa partnerom "Vajmo" još bliža vožnji bez vozača

Tehnologija "nivoa 4" ugrađivaće se prvo u laka komercijalna vozila

1595942342_FCA-Waymo-Chrysler-Pacifica.jpg
Foto:"FCA"
Oglas

Grupacija "Fijat-Krajsler automobili" i kompanjija "Vajmo" proširili su svoje parterstvo u primeni tehnologije autonomne vožnje zaključivši ekskluzivan ugovor za laka komercijalna vozila.
"Vajmo" će sada ekskluzivno sarađivati sa grupom "FCA" kao odabranim partnerom za razvoj i testiranje lakih komercijalnih vozila od 1. do 3. klase za prevoz robe za svoje klijente koji se bave komercijalnom dostavom, uključujući i uslugu "vajmo via".

Pročitajte još: „Fijat 500 topolino“ je dokaz da veličina nije bitna (FOTO/VIDEO)

Dve kompanije će prvo sprovesti integraciju tehnologije "Vajmo drajver" u kombi "ram promaster", platformu sa velikim mogućnostima konfiguracije, što će omogućiti pristup velikom rasponu globalnih komercijalnih klijenata.

Foto:"FCA"

Ovo partnerstvo će omogućiti kompanijama da iskoriste svoje snage i kompetencije da utvrde kako da efektivno iskoriste autonomiju za specifične potrebe komercijalnih klijenata, uzimajući u obzir brzi rast usluga dostave robe.

Grupa "FCA" je takođe odabrala kompaniju "Vajmo" kao svog ekskluzivnog, strateškog partnera za autonomnu tehnologiju 4. nivoa za celu "FCA" flotu.

Foto:"FCA"

- Naše sada već četvorogodišnje partnerstvo sa kompanijom "Vajmo" nastavlja da pomera granice. Ugrađivanjem tehnologije za autonomnu vožnju koja je vodeća u svetu "Vajmo drajver"u naše  minivenove, mi postajemo jedino partnerstvo koje stvarno upotrebljava autonomnu tehnologiju u stvarnom svetu, na javnim putevima.- kaže Majk Menli, izvršni direktor "kompanije FCA".

Pročitajte još: Moćni bavarski auto-gigant predstavio svoj prvi električni SUV (FOTO/VIDEO)

Grupa "FCA" je postala partner kompanije "Vajmo" 2016. godine. Ovo partnerstvo je dovelo do prvog komercijalnog autonomnog prevoza ljudi, uključujući i pružanje usluge putnicima u potpunosti bez vozača, kao i vožnju u desetinama gradova sa različitim geografskim mestima i zahtevnim vremenskim uslovima.

                                Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas