Oglas
· · Komentari: 0
GLUMCI

Oni su i danas seks simboli iako su upravo napunili 91. godinu

Starenje može biti zabavno ako se zavališ i uživaš u njemu, rekao je Klint Istvud (90).

1615905521_h_56117467.jpg
Foto: EPA
Oglas

Godine su samo broj, a ovi glumci to dokazuju.  Klint Istvud će u maju napuniti 91. godinu. Pet Oskara i više od 70 filmova. Svi su mislili da je karijeru krunisao kao reditelj, ali on još uvek snima...

Pročitajte još: Da li znate zašto su venčanice bele boje i ko je pokrenuo taj trend?

Klint Istvud je prvo dobijao male uloge u filmovima B produkcije, a primećen je kao kauboj u filmu "Sirova koža". Nažalost, karijera je krenula u pravcu "divljeg zapada", pa je većinu legendarnih filmova snimio kao usamljeni revolveraš.

Snimao i u Srbiji
Klint Istvud je snimao i u Srbiji film "Ratnici", a legendarna je njegova slika na Petrovaradinu.

Ima najmanje šestoro dece, iako je bio samo dva puta u braku. Međutim, mediji tvrde da ima i nekoliko vanbračnih potomaka i svi su finansijski zbrinuti.

Nikada nije dobio Oskara za glumu, samo za režiju!

Iako je snimio više od 70 filmova, bio je i uspešan producent u 50, a režirao je 40 ostvarenja. Tačnije, ni jednog Oskara nije dobio za glumu, već režiju. Iako je imao veoma uspešnu karijeru, najveći uspeh je postigao u zrelim godinama, tačnije od sedme decenije.

Pročitajte još: Milica Zarić iskreno za Magazin Novosti: Sve o ulogama, novim mladim glumcima i "Tajni vinove loze"

Džin Hekman je u januaru napunio 91. godinu i svi se pitaju da li je završio glumačku karijeru? Četiri Zlatna globusa i pet oskara za karijeru dugu šest decenija - nije loše! Prvi film je snimio 1961. godine, a poslednji 2017. godine. Ovaj glumac se malo primirio tek 2012. godine kada ga je, dok je vozio bicikl, udario automobil.

Robert Vagner je u februaru napunio 91. godinu, a ovog lepog čoveka bogate karijere nove generacije su primetile tek u filmu "Ostin Pauers" i rimejku "Čarlijevi anđeli". Ženio se četiri puta, a dva puta sa istom ženom - Natali Vud. Poslednji film je snimio 2017. godine, ali ove godine je već uspeo da glumi u "Trail Blazers" ulogu Ovena!

Pročitajte još: Radmila Urošević tvrdi: Deca danas plaćaju terapeute za savete koje bi im BESPLATNO dale majke!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas