Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAV ŽIVOT

Hamburger za VEČERU? Može! Posebno kada je preukusan i - ZDRAV! (RECEPT)

Subota veče je savršena za opuštanje uz hamburgere, posebno ako su dijetalni

1615589801_Depositphotos_211198916_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Izađimo iz stereotipnih načina pripreme hrane, posebno dijetalne hrane i uživajumo u ukusu hamburgera koji se uklapa uz svaki režim ishrane, sve vrste dijeta i različite jelovnike.

Naš predlog za večeras je preukusnu hamburger sa lososom. U jednoj kombinaciji dobijate visok sadržaj proteina, zdrave masti i neverovatan ukusni obrok. Svoju večeru možete pripremiti za najviše 20 do 30 minuta, zavisno koliko ste vešti u kuhinji.

Pročitajte još: Grčenje mišića je signal upozorenja koje šalje telo: Evo kada treba hitno otići kod lekara

Sastojci:

  • 400 grama svežeg lososa isečenog na komade
  • 2 jaja
  • 2 kašičice sojinog sosa sa redukovanim natrijumom
  • glavica belog luka
  • malo susama
  • malo peršuna
  • 2 kriske limuna
  • pola šoljice maslinovog ulja
  • par liski zelene salate
  • integralno pecivo

Priprema hamburgera:

Pročitajte još: Lekoviti matičnjak: Leči glavobolju, nesanicu, a dobar je i za ženske probleme!

U blender za hranu ubacite losos, jaje, beli luk, soja sos, ulje, peršun dok se sastojci ne sjedine u jednu masu. Od dobijene mase napravite 4 jednake pljeskavice.

Pročitajte još: Koja fizička aktivnost sagoreva najviše kalorija? Zaboravite šetnju i kupite rukavice za BOKS

Dodajte malo susama na smesu i zalijte limunovim sokom. Stavite pljeskavice da se peku, sa svake strane oko 2 do 3 minuta. Na integralno pecivo stavite liske salate, a zatim dodajte pljeskavicu. Uživajte u čarobnom ukusu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas