Oglas
· · Komentari: 0
TUČA MEĐU LEPOTICAMA

HAOS NA IZBORU ZA MIS: Otela krunu pobednici i povredila joj glavu (VIDEO)

Tuča na izboru za mis na Šri Lanci. Lepotica zadobila i povrede glave.

1617715737_Iybor-ya-mis.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Colombo Gazette
Oglas

Pobednica jednog izbora za najlepšu damu na Šri Lanci zadobila je povrede glave nakon što je izbila tuča na pozornici tokom dodele titula.

Pušpika De Silva osvojila je titulu najlepše dame Šri Lanke, a svečanost se prenosila na nacionalnoj televiziji.

Pročitajte još: Često nosite patike ili cipele bez čarapa: Jako loša odluka, evo zbog čega

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije dobitnica te titule iz 2019. godine, Kerolajn Jurie, oduzela je krunu De Silvi, tvrdeći da joj titula ne može biti dodeljena jer je bila razvedena.

Pravila izbora su da takmičarke moraju da budu venčane i da ne smeju biti razvedene.

Pročitajte još: Natpis na menjačnici u Beogradu postao HIT na Tviteru! Mole ljude da ne čine samo jedno (FOTO)

- Postoji pravilo koje spečava da se takmiče žene koje su se već udale i razvele, pa preduzimam korake da krunu dobije drugoplasirana - rekla je Jurie publici sa pozornice.

Položila je krunu na prvu pratilju, a De Silva je u suzama napustila pozornicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas