· · Komentari: 0
DOM

Haos u ormanu znači da ste se ugojili, papiri na stolu da ste lenji, a pun gepek?

Iskoristite praznik da promenite život! Kada nekome prvi put uđete u kuću, možete mnogo da otkrijete o njemu. A šta o toj osobi govori nered u prostoru u kojem živi?

1619181731_Depositphotos_241107370_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Krenimo od ormana. Neuredan garderober ukazuje na to da ste nostalgični, da maštate o vremenima kada ste bili mlađi, mršaviji, srećniji...

Pročitajte još: Promenite KARAKTER doma: Potrebna vam je traka, malo farbe i - BELA VRATA (VIDEO)

Bacite male stvari odmah!
Možda vas određeni odevni predmet podseća na period kada ste sve želeli i mogli. Ali da biste uživali u sadašnjem trenutku, ostavite prošlost iza sebe i uvedite red u svoj život. Stvari koje niste obukli šest meseci, a sigurni ste da ih nećete nositi, poklonite nekom.

Ako vam je sto uvek prekriven hrpom papira, to znači da ne želite da se pokrenete. Stručnjaci kažu da na taj način izbegavate da se suočite sa problemima ili odugovlačite sa važnim životnim promenama.

Sto sa papirima kaže: Pokreni se čoveče!

Postoje stvari i situacije koje jednostavno ne možete da izbegnete, zato je najbolje da se sa njima odmah suočite i rešite ih. Krenite od raspremanja stola i bacanja nepotrebnih papira.

Pun gepek znači da čove ne zna da kaže NE

Pojedinim ljudima je i automobil često u neredu, pa na sedišta i u gepek stavljaju sve što im dođe pod ruku. To je pokazatelj da ne umeju da postave granice i dopuštaju ljudima i stvarima da se usele u svaki deo njihovog života, čak i tamo gde im nije mesto. Nered u automobilu je neretko znak da se osećate preopterećeno, to bi trebalo da bude vaš lični prostor, a ne mesto za odlaganje svega i svačega.

Pročitajte još: Open space i kuhinjsko OSTRVO su odličan izbor, ali samo uz jedan USLOV

Tavan i podrum takođe mnogima služe kao mesto za odlaganje nepotrebnih stvari i skupljanje prašine. Pomisao da nešto bace može izazvati osećaj krivice i izdaje, što s vremenom postaje emocionalni teret. Dakle, sačuvajte drage uspomene, a nepotrebnih stvari rešite se što pre.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.