· · Komentari: 0
ŽIVOTNE ISPOVESTI

Mnogima je omiljena knjiga, a malobrojni znaju istinu kako je nastao Hari Poter

Sagu o Hariju Poteru završila je 2012. i iako je mogla da se penzioniše posle ogromnog uspeha nastavila je da piše

harry-potter-1132332_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Autorka serijala o najpopularnijem dečaku čarobnjaku Hariju Poteru deluje da je srećnica.

Džoan K. Rouling uspela je da svoj omiljeni hobi pretvori u posao sa punim radnim vremenom. Ali, njen uspeh nije bio jednostavan. Dijagnostifikovana joj je klinička depresija kada je pisala prvi roman.

Pročitajte još: Jedan od direktora "Renoa" pored automobila ima još jednu STRAST: Stalno ih nosi, a broj se neprestano menja (Foto)

- Besparica i mračne misli bile su podsticaj za romane o magiji, neobičnim stvorenjima koji utiču na ljudsku sreću - ispričala je jednom prilikom Opri Vinfri.

Džoan takođe pati od nesanice i zahvaljujući tome ponekad piše i po celu noć. Mnogo toga što je osećala unela je u svoje likove.

Pročitajte još: SIN PLAĆENOG UBICE: Otac holivudskog glumca je osuđen na dve doživotne kazne

Sagu o Hariju Poteru završila je 2012. i iako je mogla da se penzioniše posle ogromnog uspeha nastavila je da piše. Za nju je penzija neprihvatljivo rešenje, jer je spoznala da nije važna zarada, već rad i pisanje. Prošlost ju je naučila mnogo čemu, a sad je srećna jer može da radi samo ono što voli.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.