· · Komentari: 0
ODLAZAK

Kakav BUM iz kraljevske porodice: Hari se vratio u Ameriku, Megan kontaktirala kraljicu - dogodilo se (NE)OČEKIVANO

Megan nije prisustvovala sahrani princa Filipa, ali se javila kraljici.

1619080804_meganma.png

Ovih dana spekulisalo se da li će Hari ostati za kraljičin 95. rođendan. Ako ostane, znači da je do nekog pomirenja došlo i da su se odnosi izgladili, a ako se vrati pre rođendana znači pak da do pomirenja nije došlo. Po svemu sudeći, do pomirenja nije došlo.

Megan Markl nije otputovala na službu koja se u subotu održala u dvorcu Vindzor, jer je u poodmakloj trudnoći - ali se navodi da se pobrinula da razgovara sa kraljicom pre sahrane.

Pročitajte još: Posle 7 decenija, kraljica Elizabeta slavi rođendan bez princa Filipa, a da li ste znali da ona ima i svoj službeni rođendan?

Megan Markl i sin Arči razgovarali su sa kraljicom uoči sahrane princa Filipa, tvrdi kraljevski izvor. Vojvotkinja od Saseksa nije otputovala na sahranu koja se u subotu održala u zamku Vindzor, jer je u poodmakloj trudnoći. Ali kako izvor kaže, glumica se postarala da prethodno stupi u kontakt sa kraljicom. Vojvoda od Saseksa vratio se kući, u Kalifroniju, da bi bio sa Megan i malim sinom nakon boravka u Velikoj Britaniji. Tvrdi se da je Hari odleteo bez reševanja konflikata u kojoj su učestvovali njegov otac princ Čarls i brat princ Vilijam.

Braća su razgovarala sa ocem

Tokom sahrane fokus je bio na tome da li će braća komunicirati, a rođak Piter Filips ih je razdvojio u kolini iza kovčega. Hari i Vilijam su viđeni da razgovaraju nakon ceremonije, a takođe je bila prisutna i Kejt Midlton. Tvrdi se da je par proveo dva sata u razgovoru sa princom Čarlsom.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.