· · Komentari: 0
NEGA

HIDRIRA, DAJE SJAJ, UJEDNAČAVA TEN: Napravite SVETLUCAVI SERUM za lice od samo 3 SASTOJKA (VIDEO)

Domaća kozmetika je uvek bolji izbor od industrijske.

1629292559_serum.png
Foto: Printskrin/Jutjub/LITTLE DIY

Posebno tokom leta koža lica može biti suva, ako ne unosimo dovoljnu količinu tečnosti. To dalje iziskuje neujednačen ten i gubitak sjaja, ali postoji rešenje - serum koji možete napraviti sami.

Ovaj serum za lice ujednačiće vam ten, hidrirati kožu, i dati blistavi sjaj. Jednostavno se pravi, i svakako je jeftinija, ali i zdravija opcija od kupovnih seruma i preparata za lice.

Pročitajte još: BELANCE čini ČUDA ZA KOŽU: Evo zbog čega bi trebalo da ga koristite umesto SKUPIH KREMA

Sastojci:

- 3 kašike aloe vera gela

- 2 kašike ružine vodice

- kašičica arganovog ulja

Priprema:

U činiji sjedniniti sve sastojke i mutiti nekoliko minuta dok se ne dobije savršeno ujednačena tekstura.

Preručiti u staklenu bočicu i čuvati na hladnom i zamnom mestu.

Uputstvo za upotrebu:

Serum mazati na čistu kožu u tankom sloju, i ostaviti da lepo upije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.