Oglas
· · Komentari: 0

Hju Grant je 1995. godine prevario Elizabet Harli, a razlog je neverovatan

Engleski glumac Hju Grant (60) je otkrio zašto je prevario svoju tadašnju devojku Elizabet Harli (55) s prostitutkom 1995. godine, a njegov izgovor će vas ostaviti u neverici.

1615658528_Depositphotos_241504358_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Naime, zvezda filmova "Love Actually" i "Notting Hill" verovatno je najpoznatiji primer slavne osobe uhvaćene s prostitutkom. On je uslikan u Los Anđelesu 1995. s Divajn Braun i odmah je priznao krivicu, pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno. Sada je, posle toliko godina, otkrio zašto se upustio u takvo nešto.

- Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to - rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Džeja Lena.

Pročitajte još: KARLEUŠA ponovo zapušila usta svima i ODBRANILA KOLEGE: Muzičari da idu na NJIVU?! (FOTO)

Hju Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabet Harli, a ona mu je oprostila taj incident, ali ipak su kasnije, nakon 13 godina veze 2000. godine, raskinuli.

U novom intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, britanska zvezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja holivudskog debitantskog filma "Nine Months" dovela do incidenta. Prisećajući se skandala rekao je:

- Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan - rekao je on.

Preispitivao je svoju ulogu u romantičnoj komediji u kojoj je glumio uz Džulijen Mur i Robina Vilijamsa.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

- Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se događalo - priznao je.

Uprkos njegovoj zabrinutosti, film je debitovao na 3. mestu američke blagajne, s početnim ulogom od 12,5 miliona dolara pre nego što je zaradio 138,5 miliona dolara širom sveta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas