Oglas
· · Komentari: 0
MODNI KOMADI

Hladno vreme ne zahteva čizme na nogama! Budite TRENDSETERKA i ponesite ZIMSKE BALETANKE (FOTO)

Omiljena ženska opsesija ove zime dobiće novi oblik, a upravo ti modeli dostupni su u radnjama širom sveta

1603920185_cipele-zimske.png
Foto: ScreenshotInstagram/lestrosa
Oglas

Baletanke tokom hladnijih dana? Zašto da ne! Posebno ako se odličite za popularne zimske modele ovog modnog komada, one sa debelim đonovima i ukrasnim štepovima.

Pročitajte još: Elegantna, odmerena i uvek u trendu: Ovaj stajling Dženifer Lopez izazvao je lavinu komentara (FOTO)

Ove otvorene cipele su mnogo više od klasičnih cipela, ali i klasičnih baletanki. Idealne su za svaki ormar, obzirom da se lako uklapaju uz svaki odevni stil, kako sa tankim svilenim najlon čarapama, tako i sa debljim zimskim soknicama na kratku suknju.

Pročitajte još: Šta govori izbor HALJINE Melanije Tramp na poslednjoj predsedničkoj debati? (FOTO)

Posebno ih krasi udobnost. Nisu uske pa ne stvaraju dodatno opterećenje nogama, a dovoljno su i otvorene da se noga neće u njima znojiti.

Pročitajte još:  Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slipper #lestrosa #lederschuhe #damenmode 🇮🇹 140€

Objava koju deli Lieblingsschuh Bayreuth (@lieblings.schuh) dana

Pročitajte još: Kanje Vest čitav dan objavljuje IKONE SVETOG ĐORĐA I ARHANGELA MIHAILA - čeka se komentar Kim Kardašijan

Modni dizajneri predstavili su brojne modele u različitim bojama, bilo da je reč o glatkoj ili prevrnutoj koži, ali dolaze i u brojnim jeftinijim varijantama izrađenim od eko kože i veštačkih materijala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas