Oglas
· · Komentari: 0
Svetska zvezda

Holivudska glumica stiže u Beograd: U filmu srpskog reditelja

Holivudska glumica, Megan Foks, dolazi u Beograd gde će se pojaviti u filmu našeg poznatog reditelja

megan-fox-1.jpg
Screenshot Youtube/Extratv
Oglas

Srpski reditelj Lazar Bodroža dovodi američku glumicu Megan Foks u Srbiju, gde će igrati u njegovom filmu "Aurora".

Pročitajte još:  Veliki spektakl stiže na jesen: Žarko Laušević kao Jovan Jovanović Zmaj

Bodroža je za Tanjug otkrio da će u Srbiji snimati "mali holivudski film" s velikom svetskom zvezdom, a za njen dolazak najzaslužniji su producenti koji su angažovani na ovom projektu.

"Film je smešten u sličan ambijent kao i moje debitantsko ostvarenje 'Ederlezi Rajzing'', a postoji mogućnost da za deo produkcije bude zadužena i mala produkcijska kuća iz Srbije", rekao je poznati reditelj.

Scenario su napisali Piter Bridžis i mladi pisac, Tobi Gibson koji je poznat po scenariju za film "Lego 2", kao i Stjuart Villis.

Pročitajte još: Glumila je lezbo scene u "Senkama nad Balkanom", a sada srpska glumica briljira u australijskom trileru

"Još nemamo tačan datum početka snimanja, ali izvesno je da će se to dogoditi ove godine u Beogradu. Kada Megan Foks dođe u Srbiju, biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju", kaže Bodroža.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas