· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 1. JUN: DEVICA ide preko svojih mogućnosti, LAV dobija intersantan predlog

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene danas

1621945268_Depositphotos_78499162_s-2019.jpg
Foto: Pixabay
 

OVAN

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promeniti. Rešenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mesto. Dok sve ne doterate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

Pročitajte još: Ovo su najveće KUKAVICE među horoskopskim znacima! Na njih nikada nemojte računati

BIK

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekli. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

BLIZANCI

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stićeća vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vreme je da se opustite, ali izbegnite alkohol. 

RAK

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite.

Vagu je obuzeo pesimizam

LAV

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmiljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

DEVICA

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.

VAGA

Obuzeo vas je pesimizam. Razlog tome krije se u činjenici što vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da donesete pravu odluku kojom biste izbegli tenziju. [to pre povučete radikalne poteze, prećete izaći iz neprijatnog raspoloženja. 

ŠKORPIJA

Obuzelo vas je romantično raspoloženje. Sve je u znaku voljene osobe. Dan je stvoren za ljubavne susrete, izlaske i provod. Oni koji su slobodni danas mogu planirati uzbudljivi večernji izlazak tokom koga je moguće i poznanstvo sa neobičnom osobom.

STRELAC

Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite nešto na temu svog zdravlja, pre u protivnom bi gadan grip mogao da vas savlada.

JARAC

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

VODOLIJA

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

Pročitajte još: 4 NAJISKRENIJA horoskopska znaka: Pravo je blago imati ih za PRIJATELJA, sasuće vam ISTINU u lice

RIBE

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.