· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 23. APRIL: Lav je na oblacima, a Devica pred promenama

Strelac se usmerio na jednu osobu, a Škorpiju očekuje neprijatan razgovor.

1618827098_Asexy.png
Foto: Depozitfoto

OVAN

Očekuju vas povoljan dogovor, uspešna kupovina kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

Ovna očekuje dogovor, Bika je prepun optimizna, Blizanci su umorni...

BIK

Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koji vašu ideju isključuju u startu.

BLIZANCI

Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

RAK

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, na kratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umereni u hrani i piću.

Raku se stabilizuju finansije, Lav je na oblacima, Devica očekuje promene.

LAV

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

DEVICA

Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi.

Pročitajte još: Planete preporučuju putovanja: Blizanci idu u Tursku, Lav na Rtanj, a Škorpija u Albaniju

VAGA

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

Vaga je uplašena, Škorpiju očekuje neprijatan razgovor, Strelac se ustremio na jednu osobu.

ŠKORPIJA

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

STRELAC

Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. NJeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

Pročitajte još: Mesečni horoskop 2: Strelčevi će odahnuti, Vaga neka stisne zube, a Vodolija srce

JARAC

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

Jarac je napet, Vodolija nervozna, a Ribe ne smeju da donose odluku pod pritiskom.

VODOLIJA

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

RIBE

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.