Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Hurem pokazala vitku liniju posle porođaja, Miloš Biković glavna zvezda crvenog tepiha u Rusiji (FOTO)

Slavni glumac prošetao je crvenim tepihom na otvaranju ruskog filmskog festivala

1619278463_bikovic_25122019_0004.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

U Moskvi je sinoć otvoren filmski festival, a velika evropska imena pojavila su se na crvenom tepihu. Glavne zvezde večeri bili su Miloš Biković i Mrjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Pročitajte još: "Sedim u kafiću i plačem": Slavica Ćukteraš otkrila šta je rastužilo (FOTO)

Iako se porodila pre nešto više od dva meseca, slavna Hurem je svoju liniju dovela do savršenstva, a da je jedan od omiljenih glumaca u Rusiji, pokazalo se i sinoć, jer je Miloš Biković bio glavna zvezda na crvenom tepihu. Ne postoje mediji, koji nisu želeli da urade intervju sa našim proslavljenim glumcem.

- Otvorili smo Moskovski filmski festival i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Biće ovo lepa nedelja. Pu, pu, pu- poručio je putem Instagrama Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas