Oglas
· · Komentari: 0
stil

I elegantna i opuštena: SUKNJA koja je ponovo deo prolećne sezone (FOTO)

Nije je bilo dugo, a onda se vratila pre nekoliko sezona i od tada je nezaobilazni deo ormara žena.

1616410323_Depositphotos_195503700_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

U zavisnosti od toga kako je iskombinujete, plisiranu suknju možete da nosite kao deo elegantne, ali i ležerne odeće tokom dana.

Pročitajte još: Pokazala drugu stranu: O savršenim CIPELAMA Džil Bajden priča ceo svet (FOTO)

Na skoro održanoj Pariskoj nedelji mode plisirana suknja zauzela je važno mesto, uglavnom u belim i bež nijansama kao deo ovogodišnjeg modnog minimalizma.

Dok još traje hladno vreme možete da je nosite u kombinaciji sa užim modelom rolke i dugim čizmama.

A sa dolaskom proleća majica i kožna jakna biće dovoljne.

Midi dužina plisirane suknje je posebno populrna.

Pročitajte još: Rijana se počastila novom vilom, a prva komšinica joj je poznata diva koja je imala koncert na "Ušću" u Beogradu! (FOTO)

Kombinacija sa sakoima i salonkama

Ukoliko imate sastanak i želite da izbegnete pantalone koje su vam dosadile, plisirana suknja bi odgovarala i ovoj prilici. Zavrnite rukave na sakou, obujete vase omiljene salonke i dobićete moderan stajling.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas