· · Komentari: 0
Blamaža

I "Mercedes" na listi onih koji su se obrukali!

Nemački gigant najavio povlačenje 670.000 automobila iz Kine zbog curenja goriva

1594122801_mercedes2.jpg
Foto:"Mercedes"

Lista automobilskih giganata koji povlače svoje automobile zbog raznoraznih kvarova je sve duža.

Izgleda da niko nije imun na greške, pa se na toj neslavnoj listi, našao i nemački i svetski automobilski gigant, inače pojam za kvalitet - "Mercedes".

Pročitajte još: Ovaj auto je stvoren za uživanje i potoke adrenalina (FOTO/VIDEO)

Naime, kako su prenele sve svetske agencije, "Mercedes" je najavio povlačenje nešto više od 660.000 automobila sa tržišta Kine zbog problema sa curenjem goriva!

Foto:"Mercedes"

Problematičan je deo između pumpe za gorivo sa visokim pritiskom i cevi za gorivo sa niskim pritiskom, Ustanovljeno je da bi vremenom moglo diži do kvara i curenja goriva kada vreme bude hladnije,što ne bi bilo nimalo prijatno.

Pročitajte još:Nova "seat ateka" će umesto vas skidati i led sa šoferšajbne (FOTO/VIDEO)

Zanimljivo je da je većina tih automobila proizvedena u Mercedesovim fabrikama baš u Kini (svega 35.000 je uvezeno) a pravljena su u periosu od početka 2013. do sredine 2017.

Većinu modela čine "C-klasa", "E-klasa", "V-klasa", "GLK","CLS" i "VITO".     

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.