Oglas
· · Komentari: 0
Rival

I nad popom ima pop i nad "Teslom" - "Kadilak"! (VIDEO)

"Kadilak" promovisao vozilo kojim najavljuje okršaj na tržištu

1596801486_kadilak-naslovna.jpg
Foto:"Kadilak"
Oglas

Američka kompanija "Kadilak", deo "Dženeral motorsa",  predstavila je svoj prvi električni automobil ne krijući želju da preotme deo sve slađeg, tržišnog kolača, glavnom, takođe američkom konkurentu u tom sektoru, kompaniji "Tesla" .

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još: Pogledajte kakvu zver na točkovima je naručio Kristijano Ronaldo za 8,9 miliona dolara! (FOTO)

Model "kadilak lirik" je terenac, SUV, čija će prodaja početi prvo u Kini, a na tržište SAD će stići tek krajem 2022. Da li će zatim krenuti i u dalja "osvajanja" nije saopšteno.

Foto:"Kadilak"

Model koji će imati verzije pogona samo na zadnje ili na sve točkove, moci ce da pređe više od 480 kilometara s jednim punjenjem baterija.

U unutrašnjosti vozila dominiraće ogromni tač-skrin ekran od čak 33-inča, a početna cena biće oko 63.000 evra. Naravno, u skladu s tradicijom brenda "kadilak" sve će vrveti od luksuza.

Pročitajte još: Moćni bavarski auto-gigant predstavio svoj prvi električni SUV (FOTO/VIDEO)

Čelnici ove kompanije su najavili i da će omogućiti "veoma brzo punjenje" ne precizirajući ni vreme ni način. Ono što je još istaknuto je mnoštvo najsavremenijih tehnoloških rešenja, asistencije vozaču, kao na primer i mogućnost da se ovo vozilo parkira u svim pravcima, samostalno, bez pomoći vozača.                                 

                              Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas