· · Komentari: 0
TUŽNO

ĆERKA MARIJA OBJAVILA DžEJOVU SLIKU IZ DETINJSTVA: On pionir -peva, a iza zastava sa petokrakom (FOTO)

Prošlo je skoro mesec dana od smrti legendarnog pevača.

1609768354_1.jpg

Poznati pevač narodne muzike Džej Ramadanovski, preminuo je 6. decembra u svom stanu na Dorćolu. NJegova smrt pogodila je kako sve obožavatelje njegove muzike, tako i njegove prijatelje, porodicu, komšije i sve koji su ga poznavali.

Pročitajte još: U kraljevskom stilu: Osvanuo mural posvećen Džeju (FOTO)

Pevač je na večni počinak ispraćen sa velikim poštovanjem. I pre njegove sahrane, veliki broj je iskazao poštovanje donoseći cveće ispred njegove zgrade; na Dorćolu su danima odzvanjale reči njegovih pesama, držani su mini-koncerti na ulicama u njegovu čast, a na OVOM linku pogledajte kako je to izgledao "ulični" koncert u Džejovu čast.

Pročitajte još: "Da je bilo Instagrama , koliko bi se samo Džejms Braun iskompleksirao" ... Adil nikako ne može da se prežali Džejovu smrt (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti su se preko društvenih mreža, tužnim objavama, oprostili od kolege. Svakako, jedna od zapamćenije objave biće Adilova, njegovog zeta, a OVDE možete videti njegovu poruku upućenu tastu.

Tih dana o Džeju smo mogli da saznamo mnogo toga. Ono što ga je uvek bolelo jeste njegovo teško detinjstvo bez majke, a o tome je pričao u jednoj emisiji, a o tome više možete pročitati OVDE.

Pročitajte još: "DANAS JE OPET NEDELJA..." Džejova ćerka Marija podelila uspomene sa tatom - TUGA (FOTO)

I pored toga što je bio muslimanske veroispovesti, Džej je jedan praznik posebno poštovao i sa ikonom te svetice počiva. Više o tom praznik možete pročitati OVDE.

Pročitajte još: "Pevao mi je na telefon deset dana pred smrt" ... Pevačica otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Džejom

Jednu zanimljivu činjenicu iz Džejovog života ispričao je njegov prijatelj Rule, i ona se tiče kako je pevač zapravo dobio ime, a o toj zanimljivoj anegdoti možete pročitati OVDE.

Pevač je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a dan njegove sahrane, 11. decembar, svakako će biti upamćen, kako po velikom broju ljudi, tako i po potresnoj atmosferi koja je vladala. Tog dana, u toku sahrane, 50 violina zajecalo je njegovu "Nedelju", a OVDE možete videti kako je sve to izgledalo i kakav govor je održan u njegovu čast.

Pročitajte još: "ZATO JE ZASLUŽIO": Na pitanje o Džeju, Karleuša dala SNAŽAN ODGOVOR - Marija Ramadanovski se odmah ZAHVALILA (FOTO)

Da će Džej zauvek živeti u srcima, pokazuje i potez Dorćolaca, koji su u njegovu čast oslikali mural, upravo na zidu lokala u kome je voleo da provodi svoje slobodno vreme, a kako mural izgleda pogledajte OVDE.

Prošlo je skoro mesec dana od pevačeve smrti, a tuga za njim ne jenjava, pogotovo kod njegove mlađe ćerke Marije, koja često objavi neku uspomenu vezanu za oca. Ovaj put ona je objavila Džejevu sliku iz rane mladosti.

Foto: Printskrin / instagram / marija_ramadanovski

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.