· · Komentari: 0
ONLAJN KUPOVINA

I u pantalonama se možete UDAVITI kada kupovina na INTERNETU krene po zlu (FOTO)

Tinejdžerka iz Velike Britanije naručila pantalone do poda, dobila pantalone do brade!

1614895034_pantalone-twitter.png
Foto: TwitterScreenshot/BethmaccaNew

Tinejdžerka iz Velike Britanije postala je svetski popularna nakon što je objavila hit sliku internet porudžbine, tačnije pantalone koje bi je progutale, da ih je obukla. Iako je u opisu pantalona bilo navedeno da imaju visoki struk, ovaj visoko struk došao joj je, ni manje ni više nego do - brade.

Pročitajte još: PEPITO će se nositi i ovog proleća, ali zaboravite i crnu i belu! Evo u ovim bojama ćemo ga nositi (FOTO)

stvar bude još interesantnija, pantalone su kupljene na proverenom sajtu jednog popularnog britanskog brenda, sa kojeg je ova tinejdžerka već kupovala. Ipak, nije očekivala da se u pantalonama dubokog stuka može skoro udaviti.

Ipak, osim fotografije i pantalona do brade, planetarno je postao popularan i njen komentar na fotografiju sa ovim pantalonama.

Pročitajte još: Predstavljamo vam njegovo veličanstvo, TURBAN! Idealni ako ste u žurbi, a možete ih napraviti i sami (VIDEO/FOTO)

- Kada Pretty Little Thing pomisli da imam noge poput Kendal Džener - napisala je ova tinejdžerka. 


Foto: PrettyLittleThingScreenshot

Pročitajte još: Proslavila ju je Keri Bredšo, a nakon dve decenije ova TORBA ponovo osvaja svet (FOTO)

Ipak, na sajtu pantalone nisu ni nalik onima koje je mlada Britanka dobila na svoju adrecu, barem ne toliko dubokog struka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.