Oglas
· · Komentari: 0
DETALJI

Ide Nova godina, da li znate koji je najvažniji TREND u dekoraciji doma?

Nijedan dan ne može da se zamisli bez pogleda na sat, a nijedan doček Nove godine bez glasnog odbrojavanja poslednjeg minuta do ponoći, koji će nas uvesti u narednu.

1607684005_Depositphotos_426750192_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Možda je zbog toga u ovom periodu veća potražnja za časovnicima nego ranije, što se najviše odnosi na one koje bismo želeli da imamo u kući, stone ili zidne. Čini se da su baš ovi satovi jedni od poslednjih “veterana” koji odolevaju monopolu savremene tehnologije. Uprkos tome što svaki mobilni telefon pokazuje vreme, ne postoji dom koji nema okrugli, četvrtasti, pravougaoni ili časovnik nepravilnog oblika.

Pročitajte još: Ukrasite prozor kao profesionalci, LAKO je! (VIDEO)

Igrajte se
Uklapaju se u svaki deo stana, od kuhinje, preko kupatila, hodnika, dnevne, pa sve do spavaće sobe, podjednako potrebni svuda. Zato poklonite malo više pažnje njihovom odabiru i slobodno se poigrajte prilikom raspoređivanja.

Osim što nas podsećaju na to koliko je sati, oni su i svojevrsni detalji, koji oplemenjuju, ali i stilski određuju, naš životni prostor.

Postavite dva, jedan pored drugog.

Tako možete postaviti dva okrugla, jedan ispod drugog, sa arapskim i rimskim brojevima, a, ako vam neko blizak živi u drugoj vremenskoj zoni, podesite da svaki od njih pokazuje baš određeno vreme.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

Odaju da imate stila Foto: Depozit

Pročitajte još: Trik koji će OSVEŽITI vaše JASTUKE: Biće čisti i mirisni

Zakačite jedan okrugli visoko na zid, iznad troseda, a oko njega postavite po tri gramofonske ploče, i stvorićete sopstveno malo umetničko delo.

Napravite grupu satova na zidu...

Originalno-minimalistički izgleda kada su tri sata grupisana na većem zidu, različitih boja i veličina, a romantično-barokno ako je jedan, na navijanje, u okviru izrezbarenog drveta, sa dve male fioke na dnu.

Foto: Depozit

U njima možete držati sitnije komade porodičnog nakita, koji vas asocira na duh proteklog vremena.

Satovi bez brojeva, apstraktni i moderni!

Potpuno drugačiji su časovnici bez ijednog broja, samo sa kazaljkama u kontrastnoj boji od pozadine, kao i oni dizajnirani tako da svaki njihov delić, pa i mehanizam, možete zasebno zalepiti na zid, kako vam odgovara. Moderni su i satovi apstraktnih oblika, od žice, kanapa, ratana, u svetlim ili tamnim bojama, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji vam odgovara.

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

Za kraj, tu su i najomraženiji među njima, budilnici, sve češće retro dizajna, mehanički, sa dva zvona i reskim zvukom koji vam ne dozvoljava da se uspavate. Lepo pristaju svakom komadu nameštaja, a važno je samo da ih postavite van domašaja ruke, da bi vas “naterali” da ustanete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas