Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Idealan borac protiv ALERGIJA: Ovaj ČAJ od DVA SASTOJKA možete napraviti sami (RECEPT)

Pored toga što eliminiše alergije, ovaj čaj je dobar za ceo organizam.

1630480379_tea-1770415_1920.jpg
foto: Piksabej
Oglas

Trenutno je sezona cvetanja ambrozije, a svi koji imaju alergiju na polen ove biljke, znaju koliko simptomi mogu da spreče normalno svakodnevno funikcionisanje.

Naprasno kijanje, curenje nosa, grebanje u grlu i svrab očiju svakako su jako neprijatni, a pored raznih medicinskih preparata, rešenje treba potražiti i u prirodi. 

Pročitajte još: Ako ste alergični na TRAVU, izbegavajte POMORANDžE, a ako vam smeta cvetanje AMBROZIJE, onda ne bi trebalo da jedete OVE NAMIRNICE

Kada je reč o ovakvim alergijama, predlažemo vam da napravite prirodan domaći čaj kod kuće od samo dva sastojka.

Lako se priprema, a i te kako je delotvoran ne samo za alergije, već i za ceo organizam.

ReceTajna je u crnom kimu i medu.

Čaj od crnog kima leči ceo organizam, a posebno je delotovoran u otklanjanju tegoba poput nadutosti, gorušice, problema sa crevima, ali i u borbi protiv sezonskih alergija.

Semenke crnog kima imaju protivupalno dejstvo, opuštaju bronhije i na taj način olakšavaju disanje.

Recept za čaj od crnog kima protiv alergija

Sastojci:

2 kašičice semena crnog kima

1 kašičica domaćeg meda

200 ml vode (1 šolja)

Priprema:

Pomešajte vodu i seme crnog kima, i kuvajte čaj sedam minuta. Sklonite s vatre i ostavite da odstoji poklopljeno 10 minuta, i nakon toga procedite čaj i dodajte lašičicu meda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas