Oglas
· · Komentari: 0
RECEPTI

Svet ZALUĐEN RECEPTOM: Posle ovog SNIMKA nikada više nećete spremati jaja na STARI NAČIN (VIDEO)

Jedna od najbriljantnijih metoda spremanja tost jaja oduševila je ljude širom sveta.

1594112798_jaja.jpeg
Foto: Pexels
Oglas

Kada je reč doručku, jaja obično igraju glavnu ulogu, a još lepše je kada spojite kuvanje i prženje. Opcije za savršeni sastojak uključuju samleveno, prženo, kuvano ili pečeno meso - što ih čini vrhunskom hranom za doručak.

Pročitajte još: Isto, a potpuno drugačije: Napravite dobro poznato jelo u MIKRO varijanti (FOTO)

Ali ispostavilo se da možda postoji još bolji način da se skuva nakon što je jednostavan recept za jedno jaje postao viralan na mreži. Ukusno inovativno jelo je glavni dodatak na sendviču od jaja i lako se može nadograditi dodavanjem dodatnih sastojaka, uključujući sir i slaninu.

Senzaciju na društvenim mrežama isprobao je korisnik na Tik Toku, a priprema je sledeća:

@ivycher

Making that viral Egg Sandwich 😋 ##eggsandwich ##foryou ##fyp ##food

♬ Nocturne in E-flat Major, Op. 9: No. 2 - Bo

Dva jaja razbiti u posudu i treba da začinite sa soli i biberom pre nego što jaja umutite viljuškom.  Nakon što se jaja umute, stavite na tiganja na laganu vatru, pre nego što je umočite u hleb, obložite svaku krišku jajetom sa strane. Zatim ostavite komade hleba jedan pored drugog u tiganju sa jajima, postavite ih ispod kako bi se skuvala, a pre nego što ih spremite za jelo, jednom ih prevrnite.

Pročitajte još: Nema zezanja na MORU, ali ima pored ROŠTILJA! Otkrivamo tajne MAJSTORA roštilja

Pošto su jaja na vrhu hleba, sir i šunka se stavlja sa jedne strane i preklapa kako bi  se napravio idealan tost sendvič.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas