· · Komentari: 0
ASTRO

Idealan poklon prema astrološkom znaku: Lavu kupite bisere, Devici ŠERPU, a za Jarca se dobro pomučite!

Sa Strelčevima je, bar, jednostavno: Poklonite mu vaučer za putoavnje!

1619000491_buket.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

On je nemiran, impulsivan, vredan i sponatan znak. Ovan ima najjači vizuelni doživljaj i sve prihvata impulsivno i dramatično. Kada za njega biramo poklon možemo da pođemo od opšte karakteristike da Ovan po astrologiji vlada glavom tako da je šešir, kapa, kačket ili ešarpa, šal dobar odabir za jednog Ovna. Takođe u obzir može da dođe poklon vaučer za frizera ili masažu.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Bik

To je znak koji najiskrenije voli novac. Voli ga i uživa u njemu, ali nije škrtica! Poklon za Bika bez mnogo razmišljanja je novac, ako ste u prilici. Dolazi u obzir sve što je vezano za kuću lepa prostirka za sto, kvalitetan pribor za kuvanje. Bikom vlada grlo-glas, pa je lepa ogrlica za ženu Bika je sjajan poklon. Takođe, ako ste baš u prilici može ugovor o nasledstvu kada je nekretnina u pitanju.

Bik voli novac i to ne krije, Blizancima kola, lap top, ali i knjigu.

Blizanci

Radoznao,  nemiran i lepršavi znak. NJegove emocije su iskrene i tako reaguje na poklone. Jedini poklon koji će njega ostaviti bez teksta su kola! Dalje u obzir dolazi dobat laptop, sto za kompijuter udobna stolica, kavalitena knjiga. Bilo šta što je vezano za komunikaciju. Poklon putovanje je isto dobar poklon.

Pročitajte još: Era Vodolije: Novi svet počinje da se rađa u januaru, a SAD u tome neće učestvovati!

Rak

Ima tiha ali bijna i jaka osećanja. Kako ima oklop oko sebe (kao i sam rak) nikada ih neće na prvu loptu pokazati. Ono što će jednu damu raka učiniti presrećnom jeste ogrlica ali od bisera. Za muškarca Raka može da bude kvalitetna večera sa morskim plodovima. Rak nije materijalista i ono što najviše ceni je kada od vas oseti čistu emociju.

Raku kupite ogrlicu ili intimu večeru, a Lavu skupo penkalo, pozlaćenu hemijsku...

Lav

Luksuz pre svega! Lavu je sve liksuz i luksuzno daje svoja osećanja. Lava nije teško obradovati za poklon ali samo ako imate novca. Za damu može bunda, zlati i biseri. Takođe može i putovanje ali luksuzno. Može i bela tehnika ali prvoklasnog proizvođača. Kada je reč o muškim Lavovima to može da bude kvalitena olovka koja je pozlaćena, flaša skupog i dobrog vina.

Pročitajte još: Četiri stvari morate uraditi dok je Sunce u BIKU, a prva je LJUBAV

Devica

Kao i Blizanci nije materijalista. Odabir za Devicu može da bude kvalitetna slika, karta za premijeru u pozorište ili da prisustvuje simpozijumu iz oblasti koja nju interesuje. Nikada nećete pogrešiti poklonom za kuću kao što je kvalitetna pegla, šerpa....

Devici lepu sliku, Vagi nešto luksuzno ili skupo

Vaga

Ako neko voli da prima poklone onda je to Vaga! Kvalitena šminka, poklon vaučer za najluksuzniji kozmetički tretman i naravno lep nakit. Takođe, uvek će da padne na dobar komad garderobe. Ako ste u prilici uvek će dobro doći stan u potkrovlju!

Škorpija

Kada kupujute poklon Škorpiji najbitnije je da je taj pokon samo za nju, da je inspirisan njome i nikako da takav isti poklonite još nekome. Tada Škorpija postaje ljubomorna a to ne želimo! Izbor može da bude lepa duga crna haljina ili sex donji veš. Dobar parfem je uvek odlična opcija.

Škorpiji samo personalizovan, a Strelcu vaučer za putovanje, jer nije materijalista!

Strelac

Voli da prima pokolone i isto tako da ih poklanja. Kada je jedan nemiran Strelac u pitanju najbolji poklon za njega je putavanje! Ali, nikako solo već putovanje u dvoje na neku udaljenu ekzotičnu destinciju. Knjige o filozofiji, prolaznosti života ili o putovanju su odlična opcija. Nije materijalista i zaista se obraduje svkaom poklonu.

Pročitajte još: Astrolog Tanja Veljković je predvidela sve što se desilo u SAD: Kaže da nas tek čeka SPEKTAKL i otkriva KADA!

Jarac

Voli kvalitetene, ali ne nužno skupe stvari i poklone koji su namenjeni baš njemu. To mu govori da ste razmišljali o njemu i da se trudite da osetite njegovo samo na izgled hladnu spoljašnost - dušu. Dobar i kavitetan sat je možda najbolji poklon za Jarca. Ako je u fazi izgradnje kuće ili renoviranja stana praktičan alat koji je kvalitetan je odlična ideja.

Jarcu kupite kvalitetan poklon, a Vodoliji neobičan. Ribe vole poklon iz duše.

Vodolija

Voli neobičan i moderan poklon.Sve što je vezano za kompijutere ili interent je odličan poklon. Kada je u garderoba u pitanju može da bude lepršava i lagana ali opet moderna i neobična.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Ribe

Vole kada im poklon poklanjate iz duše. Jer su one same po sebi duše.Svilena spavaćica, sexi donji veš, dobra slika ili knjiga je nešto što će oduševiti Ribu. Takođe izlazak na večeru ili bioskop je odlična ideja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.