· · Komentari: 0
TRIKOVI

Idealni saveti: Evo kako da se rešite neprijatnog mirisa obuće

Pojavom sunca, pored vrućine, mnogi se bore i sa neprijatnim mirisom obuće

1618839304_Depositphotos_230890848_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Ako nemate dovoljno novca da kupite kvalitetnu kožnu obuću, a dopale su vam se neke cvetne baletanke ali se dvoumite da ih kupite zbog neprijatnog mirisa koje poprimaju vremenom.

Pročitajte još: Ima li razloga za BRIGU: Dr Janković otkriva utiče li VAKCINA na PLODNOST

Ne razmišljajte, postoje nekoliko efikasnih načina u rešavanju ovog problema.

1. U bočici pomešajte alkohol, vodu i nekoliko kapi eteričnog ulja od limuna ili pomorandže i isprskajte cipele.

2. Uveče u cipele stavite malo sode bikarbone i ostavite da odstoji celu noć. Ujutro samo istresite i iznenadićete se rezultatima.

3. U par čarapa stavite prašak za pecivo, malo sode bikarbone i kukuruzno brašno. Zatim, čarape stavite u cipele i dovoljno je samo da prenoće. Ujutro će biti spremne za novo korišćenje.

Svaki od navedenih rešenja ponavljati na 10-ak dana.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.