Oglas
· · Komentari: 0
PRINOVA

"Idemo ponovo": Glumica Gal Gadot objavila srećne vesti (FOTO)

Gal Gadot je na svom Instagram profilu objavila srećne vesti.

1614892666_Depositphotos_190466466_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Popularna glumica Gal Gadot je ponovo trudna i ovu srećnu vest je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gde je postavila sliku sa suprugom i ćerkama.

Pročitajte još: Megan optužili za zlostavljanje osoblja, ona tvrdi: Žele da skrenu pažnju sa intervjua

Na slici svi svi uz osmeh zagrljeni, dodirujući njen stomak. Ona je u opisu slike napisala "Here we go again" u prevodu "Idemo ponovo". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Samo nekoliko sati pre Zlatnog globusa, niko nije mogao ni da zamisli da Gal skriva takvo iznenađenje ispod bele Givenchy haljine koju je ponela na ovom događaju. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas