· · Komentari: 0
ZVEZDE

Ima 51 godinu i telo kao devojka od 25: Na glumci je sve prirodno, nije imala nijednu operaciju, niti koristi fotošop! (VIDEO)

Heder Graham je podelila novi video na kojem po doku šeta u bikiniju.

1617863514_heder.PNG
Foto: Instagram/ screenshot imheathergraham

Heder Graham ima 51. godinu, a telo kao da je upola mlađa. To je dokazala novim videom u kojem ova prelepa glumica šeta dokom obučena samo u crni bikini.

Pročitajte još: Dženifer Aniston objavila fotografiju sa glumcem iz "Prijatelja" i otkrila šta je čudi kod njega (FOTO)

Video je snimljen 7. aprila i ujedno pokazuje koliko je sigurna u sebe i ima smisao za humor. Na kraju snimka Heder stavlja ruke u kosu poput manekenki i influenserki.

Mamurluk u ...
Heder je najpozantija kao devojka Ostin Pauersa i serijala "Mamurluk u...". Glumila je u više od 70 filmova.

Heder je označila dve drugarice i dodala #ladypower haštag.Heder je sliku potpisala:

Hvala drugarica zbog kojih se osećam moćno!

- Zahvalna sam mojim drugaricama koje su učinile da se osećam sigurno u sebe - piše u opisu slike.

Čim je objavila legendarni video fanovi su odmah počeli da komentarišu: "Uspela si", "Lepa kao uvek", "Ti si kao dobro vino", "Izgedaš očaravajuće"...

Pročitajte još: Lidija Vukićević novom fotografijom ZAPALILA Instagram: Pogledajte struk ove žene! (FOTO)

Video ne bi bio toliko zanimljiv u poplavi golišavih slika, da nije očigledno da Heder nije imala nikakvu korekciju tela. Heder ima prirodne grudi i telo zategnuto zahvaljujući tome što je vodila računa o načinu života, a ne zato što je bila kod najboljih plastičnih hirurga.

Heder je poslednji put "zapalila" mreže u septembru kada je objavila njene "Boogie Nights" na TikTok mreži. Tom prilikom je obula vintidž rolere i šareni minić i snimila video dok igra uz pesmu  “Best of My Love” grupe "Emotions". NJena plava kosa lepša na vazduhu dok ulicom juri na rolerima.

@imheathergraham

I’m inspired by the cool Rollergirls & their good vibes so I put on my skates. Remembering being the OGRollergirl in Boogie Nights. Duet me! ##goskate

♬ Best Of My Love - The Emotions

Pročitajte još: Žena Orlanda Bluma i popularna pevačica Keti Peri duhovito o majčinstvu. "Nemam vremena ni za depilaciju nogu"

Heder je pre toga u junu oduševila pratioce obučena samo u crveni kupaći kostim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.