· · Komentari: 0

Ima samo 16 godina, a uradila 100 plastičnih operacija: Verovatno se pitate kako izgleda ova devojka (FOTO)

Mlada kineska influenserka Žu Čuna koja sada ima 16 godina počela je sa operacijama sa samo 13. Neverovatno.

1613477502_Foto-1.jpg

Iako su joj doktori govorili da je premlada za to, kao i da ulazi u pubertet gde će još nekoliko puta menjati svoj izgled, ona nije htela da čuje za “ne” i krenula je sa kozmetičkim zahvatima.

Pročitajte još: "Ovo je moja poslednja objava": Poznata tik-tokerka izvršila samoubistvo (VIDEO)

Za 3 godine, Žu je uspela da izvede tačno 100 zahvata.

- Od 300.000 pratilaca na Instagramu, najmanje polovina je prate samo da bi videli kakvu će novu glupost napraviti s licem ili telom. Nema ona puno onih koji joj se zaista dive - pišu kineski portali.

Žu kaže da je ne interesuju kritike jer ima samo jedan cilj – da postane najlepša Kineskinja svih vremena.

- Znam šta radim. Kritikuju me što sam do sada potrošila oko 600.000 evra na operacije, ali ne interesuju me. Roditelji me na početku nisu podržavali, ali kada su videli koliko sam popularna, sada me finansijski pomažu da budem sve lepša. Nikad se neću plašiti odlaska pod nož i operacije, već samo ružnoće - kaže samouvereno Žu.

Međutim, na društvenim mrežama manjka joj podrška.

Pročitajte još: HUMANOST PRE SVEGA: Mlada misica ostavila krunu i posvetila se spasavanju života tokom pandemije virusa (FOTO)

- Ova nije normalna.

- Evo najboljeg načina da se svi uvere kako izgleda kad roditelji ne zaustave nezrelo dete u razmišljanj.

Žu smatra da nikada u životu neće prestati sa operacijama.

- Mislim da nikada neću biti zadovoljna u potpunosti izgledom. Jedino za čime trenutno žalim je što nisam ranije krenula da se operišem. lansirala je biser devojka koja je sa 13 godina krenula da se “ulepšava”.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.