Oglas
· · Komentari: 0
IZGLED

Imala je oko 100 plastičnih intervencija, danas ima 75 godina i evo kako živi

Kako je moguće da Šer u 75. godini i dalje izgleda tako dobro?

1619445356_serka.PNG
Foto: Instagram/ screenshot cher
Oglas

Da li ste znali da Šer čuva sve njene legendarne kostime u kojima je nastupala i oduševljavala publiku? Čuva ih na specijalnoj temperaturi, čiste i spremne za izložbu.

Pročitajte još: Bila je seks simbol, danas ima 81. godinu i još se za njom okreću. U čemu je tajna Rakel Velč?

Ova glumica i pevačica iskreno kaže da, i da želi, ne bi mogla ponovo da ih obuče. Međutim, sve ih je konzervirala.

Sada imam 57 kilograma, ugojila sam se!
Operacije i novac
Šer je zaradila 370 miliona dolara, a dobar deo novca je uložila u plastične operacije.

- Nije mi namera da ih ponovo nosim, jer više nisam tako mršava. Ceo život sam imala 48 kilograma i odavno nemam tu težinu. Sada imam 57 kilograma i ne bih mogla da ih obučem  - kaže Šer (75).

Šer se ugojila 10 kilograma! Međutim, žena od 75 godina koja ima 57 kilograma i dalje ima savršenu liniju. Ona je u neverovatnoj kondiciji i ima prelepo lice. Kako je to moguće?

Pročitajte još: Lindzi Lohan bezobrazno pozira na Maldivima, a Dajan Kiton joj je napisala šta misli o tome (FOTO)

- Imam prijatelja, dr Barbaru Šturm i ona mi pravi krem za lice i oko očiju. Takođe, koristim i neke druge proizvode, ali aktivna sam, to je tajna - ističe Šer.

Aktivna sam, vežbam svakodnevno i ne koritstim mlečne proizvode.

Šer se i dalje oblači kao mlada žena i oduševljena je stilom Kim Kardašijan. Oduševljena je činjenicom da je kao zaštitni znak Kim uzela crnu kosu, kao što je nekada uradila Šer. Ona je danas jednostavno obučena, elegantno, ali ni traga kostimima po kojima je postala poznata.

Pročitajte još: Džejn Fonda vratila u modu sedu kosu, pa se sada pola Holivuda ofarbalo u srebrno (FOTO)

- Kada smo počeli sa Soni Bonom da nastupamo nosili smo scensku garderobu kao niko pre nas, pa su svi mislili da smo ludi. Ali, uvek vas kazne kada prvi nešto uradite - seća se Šer.

Šer svakodnevno vežba u teretani i pazi šta jede. Ne jede mlečne proizvode i meso. Ne puši i ne pije. Kada je u prilici vežba dva ptua dnevno. Radi trbušnjake, sklekove i u odličnoj je kondiciji.

Pročitajte još: Prvu naslovnu je imala sa 15, bila je Dalijeva muza i propala: Karmen (90) je danas najstarija aktivna manekenka (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas