Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

"Imam rak dojke": Devojka došla na dogovor za operaciju, a onda je doživela neverovatno poniženje od doktora (VIDEO)

Doktor bi trebao da izgubi licencu za rad

1617193002_devojka-2.jpg
Foto: Tik Tok printscreen / uglynymph
Oglas

Jedna devojka koja ima svega 18 godina, doživela je veliko poniženje kada je otišla kod doktora, kako bi zakazala operaciju raka dojke.

Pročitajte još: Bio je u komi četiri meseca, ponovo je učio da hoda, a onda mu je stigao neverovatan poziv: Ovo je potresna ispovest našeg vrhunskog sportiste koji je postao invalid (VIDEO)

Ona je na društvenoj mreži Tik Tok ispričala šok koji je doživela, nakon što joj je doktor savetovao da preispita svoju odluku "jer ima jako lepe grudi", kao i da će joj nakon operacije ostati oziljci, ako se odluči za operaciju. Takođe joj je objasnio da neće biti lepa nakon operacije, kao i da njen budući suprug sigurno neće biti zadovoljan ožiljcima koje će imati na grudima.

 

@uglynymph

#stitch with @bfeedingmomma love it 😻 (they/them) #nonbinary

♬ original sound - paxton 🐮🧸

Pratioci koji su videli ovaj video, osudili su doktora  - To je seksualno uznemiravanje, trebao bi da ide u zatvoru i izgubi dozvolu za rad - samo je jedan od komentara pored videa.

 

@uglynymph

Reply to @thelittleprinx

♬ original sound - paxton 🐮🧸

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas