Oglas
· · Komentari: 0
HUMANO

Imao je 5 godina kada je igrao u filmu koji prikazuje grozote rata: Danas ovaj dečak ima 29 godina i početkom pandemije se vratio u rodno mesto

Glumac Đorđo Kantarini igrao je u filmu "Život je lep".

1611399793_la-vita-e-bella.png
Foto: Printskrin / jutjub / EdenClipMovie
Oglas

Priča ovog filma prati jevrejsku porodicu koja završava u koncentracionom logoru i njihov način da prežive i stvarnost učine lepšom uprkos teškoj situaciji. Inspiracija za ovaj film je bio Rubino Romeo Salmoni, koji je bio žrtva holokausta u Drugom svetskom ratu, koji je nakon rata napisao knjigu po kojoj je snimljen film.

Film "Život je lep" je osvoji 40 priznanja i 3 Oskara.

Đorđo Kantarini, glumac koji je glumio dečaka od pet godina u ovom filmu, zaigrao je u još jednom filmu koji je nagrađen Oskarom - "Gladijatoru". On danas živi u Americi, nastavio je da se bavi glumom, ali se sa početkom pandemije vratio u Italiju, u grad Montefjasko.

Pročitajte još: Staro ime, koje ima posebno značenje: Điđi Hadid konačno otkrila ćerkino ime

Inspirisan poslom svoje majke, koja je medicinska sestra, sada ima drugi posao - radi u kovid centru na proceduri praćenja kontakata dokazano pozitivnih pacijenata.

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas